Hovima Santa Maria

Tenerife

Hovima Santa Maria - Eigenschappen

3-sterrenCanarische EilandenKinderzwembadMet zwembadMiniclubTenerife

Vakantie onder de Canarische zon

Hovima Santa Maria is een driesterren hotel aan de Costa Adeje. Dit plaatsje ligt op het prachtige Tenerife, een van de Canarische eilanden. Tenerife wordt door velen een van de mooiste eilanden genoemd. Dit door het vulkanische landschap dat je overal terugziet. Bezoek een nationaal park om het landschap van dichtbij te bekijken. Het hotel heeft een centrale ligging en is een fijne plek om bij te komen van de drukte uit het dagelijkse leven. Genieten op een heerlijke locatie.

Heerlijk dineren in het restaurant

Je All Inclusive verblijf maakt je vakantie zorgeloos. Je kunt iedere ochtend, middag en avond aanschuiven aan het buffet in het restaurant. Hier kun je heerlijk eten en ook het drinken is inbegrepen. Bij de bars en de snackbar kun je de rest van de dag terecht voor snacks of een lekker drankje. Even rustig televisie kijken? Hiervoor kun je in de lounge van het complex terecht.

Duik in de zwembaden

Hotel Hovima Santa Maria heeft niet 1 maar 2 buitenbaden. In de hitte van de felle zon is het heerlijk om een frisse duik te kunnen nemen. Gelukkig kan dat hier prima. Genoeg gezwommen? Klim dan het zwembad uit en neem plaats op een van de ligbedden op het zonneterras. Hier staan ook parasols waar je gebruik van kunt maken. De kinderen vermaken zich in de tussentijd ook prima. Ze doen mee met de miniclub en kunnen zich uitleven in de minidisco.

Costa Adeje is luxe

Je verblijft niet in een simpel badplaatsje met snackbars en goedkope souvenirwinkeltjes. De winkels en restaurants zijn allemaal iets beter. Hier krijg je alleen maar kwaliteit. Er zijn meerdere winkelcentra en ook vind je locaties met de beste eetgelegenheden. Vraag in het hotel naar tips als je naar iets specifieks op zoek bent of ga zelf op onderzoek uit.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...