H10 Timanfaya Palace

Lanzarote

H10 Timanfaya Palace - Eigenschappen

4-sterrenAdults-OnlyCanarische EilandenFitnessruimteLanzaroteMet zwembadNabij strand

Vakantie op het zonovergoten Lanzarote

Daarvoor ben je bij H10 Timanfaya Palace aan het goede adres. Dit hotel in Playa Blanca is Adults Only en het heeft vier sterren. Dat belooft rust en luxe voor jullie twee. Kinderen mogen hier absoluut niet verblijven, wat voor sommigen wel heel erg goed in de oren klinkt. Hier kun je volledig ontspannen. Let wel, je kunt hier verblijven vanaf 18 jaar en ouder. Veel Adults Only zijn al vanaf 16 jaar toegankelijk, dat is in dit geval anders. Verblijf All inclusive in dit hotel en je zult genieten van alles dat je wordt aangeboden. Je kunt gebruik maken van tal van faciliteiten. Uiteraard wordt er driemaal daags een maaltijd voor je verzorgd in het buffetrestaurant. Er is ruime keuze, wat kies je vandaag?

À la carte restaurants

Mocht je toch een avond ergens anders willen dineren, dan kun je terecht in het à la carte restaurant. Dit is tegen betaling, maar wel zeker de moeite waard voor een romantische avond. Bij de verschillende bars en snackbar kun je drankjes en snacks krijgen. Ook in de bijhorende discotheek zijn de drankjes inbegrepen. Een feestavond zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken.

Waterpret en heerlijk zonnen

Aan waterpret geen gebrek in H10 Timanfaya Palaca. Er zijn namelijk drie verschillende zwembaden. Ieder zwembad is omringd door ligbedden en stoelen. Er zijn parasols en handdoeken beschikbaar. Ben je niet zo'n zwemmer? Dan kun je volleyballen, vetballen, fitnessen of een dagje in de sauna verblijven. Hier kun je ook een massage en een schoonheidsbehandeling bij boeken.

De hele dag entertainment

Het entertainment-team zorgt de hele dag voor vermaak. Er is iedere dag een activiteitenprogramma voor overdag en in de avond. Aerobics in een van de zwembaden of een spectaculaire liveshow in de avonduren, er wordt van alles georganiseerd.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...