H10 Las Palmeras

Tenerife

H10 Las Palmeras - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteKinderzwembadMet zwembadMiniclubNabij strandPlaya de las AmericasTenerife

Een all inclusive verblijf in het centrum van de Playa de las Américas

De H10 hotelketen geniet een meer dan aanzienlijke populariteit. Deze populariteit is in het bijzonder te wijten aan het feit dat ze met elk hotel steeds een pareltje van formaat weet af te leveren. Het H10 Las Palmeras hotel vormt op dit vlak geen uitzondering, in tegendeel. Niet alleen biedt dit hotel haar gasten oogverblindende mooie kamers, daarnaast behoort de service hier tot één van de beste van het eiland. Wat een verblijf in het H10 Las Palmeras zomaar nog interessanter maakt? Dat het prijskaartje wellicht een stuk lager zal uitvallen dan je in eerste instantie had verwacht!

Subtropische tuin

Eén van de sterke troeven waar het H10 Las Palmeras graag mee uitpakt is de subtropische, grote tuin waarover ze beschikt. In deze tuin zijn twee zwembaden terug te vinden die altijd garant staan voor een lekker verfrissende duik. In tegenstelling tot wat je mogelijks zou vermoeden richt het H10 Las Palmeras zich absoluut niet alleen maar op volwassenen. Ook kinderen beleven hier dan ook de tijd van hun leven. Zij kunnen zich immers naar hartenlust vermaken in het speciale kinderbad. Heerlijk toch wanneer jij lekker aan het zwembad nipt van een welverdiende, exotische cocktail?!

Keuze uit verschillende (à-la-carte) restaurants

Na een lange dag aan het zwembad te hebben vertoeft of te hebben genoten van één van de vele activiteiten zal je uiteraard graag een lekker hapje willen eten. Ook op dit vlak heeft het H10 Las Palmeras heel wat moois voor jou in petto. Dit hotel is dan ook goed voor zomaar even vier verschillende restaurants. Het buffetrestaurant van het H10 Las Palmeras serveert haar gasten elke avond opnieuw de meest tongstrelende buffetten aan. Ook in de drie à-al-carterestaurants kan je uiteraard prima terecht voor een smakelijk diner samen met een lekker glaasje wijn. Eén ding staat in ieder geval vast, dat wordt culinair genieten tijdens je vakantie!

Gelegen in het centrum van de Playa de las Américas

Verblijven in het H10 Las Palmeras betekent ook dat je kan rekenen op een uitstekende ligging. Dit luxueuze hotel is terug te vinden in het centrum van de Playa de las Américas en wordt alleen maar gescheiden van het zandstrand door middel van de boulevard. In de directe omgeving, meer bepaald op een afstand van amper 50 meter zijn niet alleen verschillende restaurants en bars, maar ook diverse winkels terug te vinden. Verblijf je met kinderen in het H10 Las Palmeras? In dat geval is het ook nog interessant om te weten dat de accommodatie is gelegen op slechts 1 kilometer van het populaire waterpark Siam Park!

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...