Guayarmina Princess

Tenerife

Guayarmina Princess - Eigenschappen

4-sterrenAdults-OnlyCanarische EilandenMet zwembadNabij strandTenerife

Luxe ten op in Costa Adeje

Guaryarmina Princess is een van de beste Adults Only hotels op heel Tenerife. Verblijf All Inclusive op Gran Canaria en geniet van je zonvakantie op het tropische eiland. Een prachtig landschap en genoeg te doen. Het hotel zelf is zo goed voorzien van faciliteiten dat je eigenlijk helemaal niet meer op pad hoeft te gaan. Alles wordt voor je geregeld. Het ontbijt, lunch en diner, drankjes, het zwembad en het wellnesscentrum, er is zoveel te doen! Dit hotel is geschikt voor partners, je kunt ook gezellig met een goede vriend of vriendin op vakantie gaan. Je zult het hier zeker naar je zin hebben!

Het strand ligt voor de deur

Loop het hotel uit en voor je het weet wandel je al over het heerlijke zandstrand. Tussen het hotel en het complex in vind je de boulevard. Een heel gezellige boulevard met restaurants en winkeltjes. Op 600 meter wandelen vind je een leuk centrum waar je nog meer winkeltjes en bars vindt. Een stukje verder van het hotel zijn meerdere waterparken te vinden. Met de bus ben je er zo! Kies zelf welk park je gaat bezoeken. Je kunt natuurlijk ook meerdere parken bezoeken in een aantal dagen.

Aan zwemplezier geen gebrek

Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hotel Guayarmina Princess niet genoeg ruimte heeft om te zwemmen. Er zijn meerdere grote zwembaden. De baden ademen allemaal een ontspannen, rustige sfeer. Trek een paar baantjes en leg jezelf daarna neer op de heerlijke Balinese ligbedden in de zon. Even opdrogen en daarna relaxen onder een van de parasols. Haal ondertussen een verkoelend drankje en geniet.

Animatie en wellness

Zowel overdag als in de avond wordt er van alles georganiseerd door het animatieteam. Het programma bestaat uit liveshows en activiteiten. Schuif aan in het restaurant voor een heerlijke maaltijd en trek je terug in het wellnesscentrum. Hier vind je een sauna en kun je bijkomen onder het genot van een massage.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...