Gara Suites Golf & Spa

Tenerife

Gara Suites Golf & Spa - Eigenschappen

4-sterrenMet zwembadSpeeltuinTenerife

Vakantie in een mooie, groene omgeving

Er wordt wel eens gezegd dat de Gara Suites Golf & Spa de perfecte accommodatie vormen voor het hele gezin. Verschillende redenen liggen hiervan aan de basis. In eerste instantie is deze accommodatie terug te vinden in een rustige en bovendien ook mooi groene omgeving. Dit zorgt er voor dat je hier even lekker de batterijen terug kan opladen. Dat is echter niet alles. De kamers die deel uitmaken van Gara Suites Golf & Spa zijn immers ook modern ingericht en ruim opgezet. Ben jij iemand die er van houdt om te sporten tijdens zijn of haar vakantie? Dan kan je er voor kiezen om lekker te gaan hardlopen of om bijvoorbeeld te fitnessen. In beide gevallen is verblijven in Gara Suites Golf & Spa voor jou een aanrader!

Een verfrissende duik in de verschillende zwembaden

Het domein van de Gara Suites Golf & Spa beschikt over twee zwembaden. Eén van deze twee zwembaden is verwarmd. Kinderen kunnen er bovendien voor kiezen om gebruik te maken van een speciaal kinderbad. Uiteraard is het mogelijk om badhanddoeken te huren en zijn er ligbedden en parasols beschikbaar. Het ruime zonneterras nodigt gasten van het hotel uit om op te vertoeven. Ben jij iemand die er tijdens zijn of haar vakantie op Tenerife ook wel van houdt om even lekker te genieten in de wellness? In dat geval staan er niet alleen een spa of whirlpool, maar ook een sauna en een hamam voor je klaar. Ook allerhande massage kunnen tegen een meerprijs worden geboekt.

Verblijven in een suite of appartement

Het Gara Suites Golf & Spa maakt het mogelijk om er op verschillende manieren te verblijven. In eerste instantie kan je een keuze maken uit verschillende appartementen. Zo is er een 2-kamer en een 3-kamer appartement. Een andere mogelijkheid is om te verblijven in één van de verschillende suites die worden aangeboden. Op dit vlak wordt er een onderscheid gemaakt tussen suites die wel en welke niet over een uitzicht op de golf beschikken. Alle appartementen en suites beschikken over een balkon met een zitje waardoor je nog tot laat op de avond kan genieten van het bijzonder aangename klimaat dat zich hier ontvouwt. In ieder geval, op welke manier jij graag wil kunnen genieten van jouw vakantie op het prachtige eiland Tenerife, het behoort in het Gara Suites Golf & Spa allemaal tot de mogelijkheden!

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...