Gara Suites Golf & Spa

Tenerife

Gara Suites Golf & Spa - Eigenschappen

4-sterrenMet zwembadSpeeltuinTenerife

Vakantie in een mooie, groene omgeving

Er wordt wel eens gezegd dat de Gara Suites Golf & Spa de perfecte accommodatie vormen voor het hele gezin. Verschillende redenen liggen hiervan aan de basis. In eerste instantie is deze accommodatie terug te vinden in een rustige en bovendien ook mooi groene omgeving. Dit zorgt er voor dat je hier even lekker de batterijen terug kan opladen. Dat is echter niet alles. De kamers die deel uitmaken van Gara Suites Golf & Spa zijn immers ook modern ingericht en ruim opgezet. Ben jij iemand die er van houdt om te sporten tijdens zijn of haar vakantie? Dan kan je er voor kiezen om lekker te gaan hardlopen of om bijvoorbeeld te fitnessen. In beide gevallen is verblijven in Gara Suites Golf & Spa voor jou een aanrader!

Een verfrissende duik in de verschillende zwembaden

Het domein van de Gara Suites Golf & Spa beschikt over twee zwembaden. Eén van deze twee zwembaden is verwarmd. Kinderen kunnen er bovendien voor kiezen om gebruik te maken van een speciaal kinderbad. Uiteraard is het mogelijk om badhanddoeken te huren en zijn er ligbedden en parasols beschikbaar. Het ruime zonneterras nodigt gasten van het hotel uit om op te vertoeven. Ben jij iemand die er tijdens zijn of haar vakantie op Tenerife ook wel van houdt om even lekker te genieten in de wellness? In dat geval staan er niet alleen een spa of whirlpool, maar ook een sauna en een hamam voor je klaar. Ook allerhande massage kunnen tegen een meerprijs worden geboekt.

Verblijven in een suite of appartement

Het Gara Suites Golf & Spa maakt het mogelijk om er op verschillende manieren te verblijven. In eerste instantie kan je een keuze maken uit verschillende appartementen. Zo is er een 2-kamer en een 3-kamer appartement. Een andere mogelijkheid is om te verblijven in één van de verschillende suites die worden aangeboden. Op dit vlak wordt er een onderscheid gemaakt tussen suites die wel en welke niet over een uitzicht op de golf beschikken. Alle appartementen en suites beschikken over een balkon met een zitje waardoor je nog tot laat op de avond kan genieten van het bijzonder aangename klimaat dat zich hier ontvouwt. In ieder geval, op welke manier jij graag wil kunnen genieten van jouw vakantie op het prachtige eiland Tenerife, het behoort in het Gara Suites Golf & Spa allemaal tot de mogelijkheden!

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...