Dunagolf Suites

Maspalomas

Dunagolf Suites - Eigenschappen

3-sterrenGran CanariaKinderzwembadMaspalomasMet zwembadSpeeltuin

Een stukje paradijs op Aarde voor golfliefhebbers

De Dunagolf Suites vormen één van de meest geliefkoosde verblijfadressen van heel Maspalomas. Dit is in eerste instantie uiteraard te wijten aan het feit dat het complex is terug te vinden vlak naast de fraaie golfbaan van Maspalomas. Dat is echter niet alles. Wanneer je er voor kiest om een verblijf te boeken in één van de Dunagolf Suites zal je namelijk ook kunnen vaststellen dat je hier in alle rust kan vertoeven en genieten. Van zodra je één voet over de drempel van jouw bungalow zet voel je, je hier meteen helemaal thuis. Het strand bevindt zich op een afstand van ongeveer 2 kilometer terwijl het winkelcentrum Faro II is gelegen op ongeveer 1 kilometer van de accommodaties.

Een leuk verblijf voor het hele gezin

Dunagolf Suites is een ruim en gemoedelijk bungalowcomplex welke zich kenmerkt door de aanwezigheid van zomaar even 120 bungalows. Deze bungalows zijn allen gelegen rond het zwembad. Voor kinderen is er een apart kinderbad voorzien terwijl volwassenen extra kunnen ontspannen in de jacuzzi. Uiteraard is er op de site van de Dunagolf Suites eveneens een uitnodigend zonneterras terug te vinden met ligbedden en parasols en een gezellige bar. Uiteraard is het voor gasten van de Dunagolf Suites eveneens mogelijk om een lekker hapje te eten in het restaurant. Wil je liever gezellig zelf eten klaarmaken in je eigen bungalow? Dan kan je alle benodigdheden daarvoor halen in de aanwezige minimarkt.

Verblijven in comfortabele bungalows of suites

De bungalows of suites van het Dunagolf Suites resort beschikken over heel wat faciliteiten. Zo is er in elke bungalow of suite een kluisje terug te vinden en een telefoon en een compleet ingerichte kitchenette. Dat is echter niet alles. Wat bovendien namelijk ook te denken van een elektrische waterkoker en een bureau en geluidsisolatie? Deze laatste zorgt er voor dat je ook tijdens het drukke hoogseizoen binnen in je bungalow kan genieten van de rust en stilte waar je mogelijks behoefte aan hebt. Elke bungalow of suite beschikt bovendien over diens eigen privé terrasje waar je op kan vertoeven.

Ook geschikt voor sportieve reizigers

Ben jij iemand die liever niet zijn of haar volledige vakantie aan het zwembad doorbrengt? Dat hoeft ook niet! Op de site van de Dunagolf Suites kunnen er namelijk ook tal van verschillende sporten uitgeoefend worden. Het gaat hierbij niet alleen om poolbiljart en basketbal, maar ook om bijvoorbeeld tennis. Het spreekt voor zich dat ook golfliefhebbers hun favoriete sport gewoon in de “tuin” van dit complex kunnen beoefenen.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...