Coral Compostela Beach Golf

Tenerife

Coral Compostela Beach Golf - Eigenschappen

3-sterrenMet zwembadSpeeltuinTenerife

Altijd weer een beetje thuiskomen op Tenerife

Heel wat mensen die op vakantie gaan willen graag op hun vakantiebestemming het echte thuisgevoel kunnen ervaren. Slechts een handvol accommodaties weten daar echt in te slagen. Coral Compostela Beach Golf is daar één van. Op het ogenblik dat je naar binnen loopt in de moderne en sfeervol ingerichte appartementen van Coral Compostela Beach Golf zal er je meteen een fantastisch thuisgevoel overvallen. Alles waar je thuis de beschikking over hebt is hier namelijk ook voor handen. Wil jij ook graag tijdens jouw vakantie op het eiland Tenerife kunnen genieten van alle faciliteiten die een appartement met zich meebrengt? In dat geval kan het zeker een aanrader zijn om een verblijf te boeken bij Coral Compostela Beach Golf!

Een leuk verblijf op Tenerife gegarandeerd

Het feit dat je bij Coral Compostela Beach Golf kan verblijven in compleet ingerichte appartementen is natuurlijk niet de enige reden om hier een verblijf te boeken, in tegendeel. Een andere reden is bijvoorbeeld terug te vinden in het enorme aanbod op vlak van entertainment. Je verveelt je hier werkelijk geen seconde tijdens je vakantie! Niet alleen kan je in het Coral Compostela Beach Golf een leuk spelletje tafeltennis spelen, daarnaast kan je ook een potje biljart spelen. Zowel overdag als 's avonds is er bovendien sprake van een zeer uitgebreid activiteitenprogramma. Ben jij iemand die houdt van live muziek? Ook in dat geval is dit beslist een accommodatie welke die jou op je lijf geschreven is!

Ook leuk voor een verblijf met de kinderen

Heel wat mensen bezoeken het prachtige Tenerife met hun kinderen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal het Coral Compostela Beach Golf een uitstekende vakantie-accommodatie blijken te zijn voor het hele gezin. In de verschillende kamers of appartementen kan er perfect een babybedje worden bijgezet. Bovendien is het ook nog eens zo dat er een erg leuke speeltuin op het domein is terug te vinden en wat ook te denken van een heuse kinderdisco? Tot slot worden er nog heel wat activiteiten georganiseerd voor kinderen waardoor ook de jongste reizigers zich hier geen moment zullen vervelen!

Een duurzame accommodatie op het eiland Tenerife

Veel mensen vinden het tegenwoordig belangrijk om te verblijven in een duurzame accommodatie tijdens hun vakantie. Geldt dat ook voor jou? In dat geval is het Coral Compostela Beach Golf absoluut een interessante keuze! Coral Compostela Beach Golf staat er namelijk om bekend zeer duurzaam om te gaan met niet alleen water en energie, maar ook met afval. Ook de milieubewuste reizigers zullen dus met alle plezier gebruikmaken van het Coral Compostela Beach Golf!

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...