Barcelo Teguise Beach

Lanzarote

Barcelo Teguise Beach - Eigenschappen

4-sterrenAdults-OnlyCanarische EilandenFitnessruimteLanzaroteMet zwembad

Verblijf in een spetterende badplaats op Lanzarote

Verblijf je in hotel Barcelo Teguise Beach, dan zit je op de gezelligste plek van heel Lanzarote. Costa Teguise is een van de bekendste en gezelligste plekken van het eiland. Het centrum is bruisend en er is van alles te doen en beleven. Dit hotel zelf heeft ook genoeg in petto. Een All Inclusive verblijf betekent dat je verder niets meer nodig hebt. Je kunt je hele vakantie in het complex blijven en het zal je aan niets tekort komen! Het gebouw en de omgeving stralen rust uit, heerlijk om bij te komen van alle drukte.

Infinity baden

Als volwassene zijn er weinig plekken waar je liever zou zijn. Barcelo Teguise Beach is namelijk een Adults Only hotel. Het heeft meerdere Infinity zwembaden welke zijn omringd door Balinese ligbedden. Ook is er een wellnesscentrum, voor als dit allemaal nog niet genoeg is. Ontspanning gegarandeerd. Als kers op de taart krijg je er gratis een waanzinnig uitzicht over de Atlantische Oceaan bij.

Omgeving vol restaurants en bars

Doordat je in een levendige badplaats verblijft is er genoeg te doen. In Costa Teguise vind je restaurants, bars, winkels en nog veel meer. Ook alle faciliteiten zijn er aanwezig. Op 33 meter afstand vind je het strand. Hier kun je vooral veel watersporten beoefenen. Denk hierbij aan kiten, windsurfen en duiken. Er is ook rust in de buurt. Bezoek Nationaal Park Timanfaya en sta verstelt van het natuurschoon. Je rijdt door het ruige landschap en vulkanisch gesteente. Bezoek ook zeker de wijngaarden La Geria.

Speciaal voor de actievelingen

Er is ook aan de sportliefhebbers gedacht. Er is een fitnessruimte in het hotel gevestigd waar je dagelijks kunt trainen. In de avonduren worden er shows en live muziek georganiseerd voor een spetterende avond. Aan de verschillende bars kun je meteen een lekker drankje halen.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...