Aparthotel Tropic Garden

Ibiza

Aparthotel Tropic Garden - Eigenschappen

4-sterrenGlijbaanIbizaMet zwembadMiniclub

Genieten met de hele familie

De appartementen van Aparthotel Tropic Garden zijn de vakantielocatie voor gezinnen. Het is er ontspannen en de hele dag door geniet je van amusement voor jong en oud. Het hotel biedt viersterren service, aandacht voor iedereen en een authentieke Ibiza-ervaring in Santa Eulària des Riu. De prijs- en kwaliteitverhouding van dit hotel maken het een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Uniek entertainmentprogramma

Wat dit hotel zo bijzonder maakt is het unieke entertainmentprogramma. Ook dit hoort bij de all-inclusive ervaring in deze accommodatie. Er zijn muziekshows, workshops en er worden verschillende wedstrijden georganiseerd. Er is een miniclub, een fitnessruimte en er zijn meerdere sportfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast geniet je van de gastronomie in het hotel en de specialiteiten van de chef.

Terrassen en tuinen

Kom tot rust op het terras en in de tuinen. De buitenzwembaden zijn groot en bieden genoeg ruimte voor iedereen. Even geen zin in de drukte rondom het zwembad? Duik een middag in het kuuroord van het hotel. Er is een sauna, jacuzzi en een verwarmd binnenzwembad. De levendigheid vind je dan weer in de bar, een gezellig café in het hotel waar je aan het einde van de dag terecht kunt voor een afzakkertje.

Moderne appartementen

De moderne, verzorgde appartementen zijn allemaal ingericht voor twee volwassenen en eventueel kinderen. Ze zijn ingericht met eigentijdse meubels met een mediterraans uiterlijk, helemaal in de stijl van het hotel. De kamers zijn licht en vanuit iedere kamer heb je een waanzinnig uitzicht over de omgeving van het complex. Gelegen in de buurt van het strand en het historische centrum van het nabije dorpje. Ook de haven van Ibiza is niet ver van je vakantieoord vandaan. Ontdek de oostkust van Ibiza vanuit je hotel, per huurauto of op je eigen manier!

Spanje tips & aanbiedingen

Parc Gaudi

Attracties in Barcelona

Barcelona is een heerlijke stad waar veel te beleven valt. Je kunt er gerust een midweek of een verlengd weekend doorbrengen. Maar wat nou als je tijdens je vak...

ibiza oceaan

Op roadtrip door Ibiza

Wie aan Ibiza denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en wilde feestjes! Toch heeft het Spaanse eiland veel meer te bieden. Een heerlijke laid back sfeer,...