hotels

Hotel Estival Park

Hotel Estival Park is een viersterrenhotel in La Pineda. Dit is een kleine en rustige badplaats die je in de directe omgeving van Salou vindt. Het hotel ligt 250 meter van het strand van La Pineda, 500 meter van het centrum van de badplaats en ongeveer 3 kilometer van Salou.

Faciliteiten

Hotel Estival Park heeft veel faciliteiten. Ten eerste heeft het hotel drie zwembaden en een grote tuin. In deze tuin vind je ligbedden en parasols. Ook heeft het hotel een disco, waar regelmatig feesten gegeven worden. Tegen betaling kun je gebruik maken van een binnenzwembad, een internethoek, een kapper en een wasserijservice.

Het hotel heeft zelfs een eigen wellnesscentrum, SPA Aquum genaamd. In dit wellnesscentrum vind je een binnenzwembad, een sauna, een bubbelbad en een solarium. Ook kun je hier diverse massages en schoonheidsbehandelingen reserveren. Gasten van Hotel Estival Park kunnen het wellnesscentrum met korting bezoeken.

Andere faciliteiten van Hotel Estival Park, zijn de volgende:

    • Een tennisbaan.
    • Drie squashbanen.
    • Een fitnessruimte.
    • Een volleybalveld.
    • Aquagym en aerobics.

Verder heeft het hotel drie buffetrestaurants, vier snackbars en drie zwembadbars. Deze restaurants, snackbars en bars vallen allemaal onder de all inclusive regeling van het hotel.

Kamers

Hotel Estival Park heeft 968 kamers, verdeeld over drie hoofdgebouwen. Ook heeft het hotel 150 appartementen. Deze vind je in verschillende bijgebouwen. Alle kamers van het hotel beschikken over een airco, een balkon, een telefoon, een televisie, een föhn, een minibar en een kluisje. In het hele hotel is WiFi-verbinding.

Hotel Estival Park heeft drie soorten kamers en twee soorten appartementen. Boek je een appartement in dit hotel, dan kun je een appartement met twee kamers of een appartement met drie kamers boeken. Bij alle kamers en appartementen in het hotel kun je een all inclusive verblijf boeken. Dit verblijf wordt niet standaard aangeboden. Wil je all inclusive verblijven in Hotel Estival Park, dan geef je dit aan bij de boeking.

Spanje tips & aanbiedingen

strand

Stranden op Ibiza. Waar moet ik zijn?

Ga je op vakantie naar Ibiza? Dan wil je natuurlijk weten waar de beste stranden zijn. Wij helpen je wat op weg en hebben de 7 mooiste stranden van Ibiza voor j...

royal alcazar

Zomerzon: Ontspannen in kleurrijk Sevilla

Van alle steden in Spanje is Sevilla misschien wel het meest 'Spaans'. Alle clichés die je kent over het land worden in deze stad in de regio Andalusië nameli...