All Inclusive Tossa de Mar

All Inclusive Tossa de Mar

spanje
hotels icon Tip: Golden Bahia de Tossa & Spa **** (Hoge waardering!)
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf € 249,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All Inclusive genieten met de Middeleeuwse schoonheid van Tossa de Mar

Tossa de Mar is een oude Middeleeuwse stad gelegen aan de Costa Brava waar ooit naar werd verwezen door Marc Chagall als zijnde het ‘Blauwe Paradijs'. Hiermee is de toon van deze bijzondere plaats natuurlijk meteen gezet! Binnen de oude stadsmuren van Tossa de Mar is onder meer het Palau del Batle terug te vinden. Hier zijn verschillende schilderijen terug te vinden van kunstenaars die ooit in Tossa de Mar hebben verbleven. Tegenwoordig wordt er naar deze plaats vaak verwezen als zijnde een minder bekende parel van de Costa Brava en dat klopt ook. Het is hier veel minder druk in vergelijking met het nabijgelegen Lloret de Mar, maar dat neemt niet weg dat deze fijne, uitnodigende bestemming voor ieder wat wils te bieden heeft. De gemoedelijke sfeer zorgt er voor dat Tossa de Mar een geschikte bestemming is om een all inclusive vakantie door te brengen samen met je partner of met het hele gezin!

Bekijk de reisaanbieders met All Inclusives naar Tossa de Mar


Tossa de Mar - Informatie

tossa de mar strand stranden

De stranden

Tossa de Mar zelf is natuurlijk een ommuurde kuststad. Haar ligging in de provincie Gerona zorgt er bovendien voor dat er in de buurt heel wat fijne baaitjes zijn terug te vinden waarin het werkelijk heerlijk vertoeven is. De kustlijn voert je mee door een schitterende, natuurlijke omgeving welke zich onder meer kenmerkt door de aanwezigheid van fascinerende rotsformaties. Enkele fantastische stranden in de omgeving van Tossa de Mar waar je heerlijk op kan vertoeven zijn niet alleen ‘Cala Futadera’ op zo’n 6 kilometer ten noorden van de stad, maar ook ‘Cala Giverola’ welke zelfs nog iets dichterbij is gelegen. De stranden Cala Pola (4 kilometer verwijderd van Tossa de Mar) en Cala Bona (3 kilometer ten noorden van de stad) zijn dan misschien wel iets minder bekend, dat neemt niet weg dat ook deze het ontdekken absoluut meer dan waard zijn. Deze laatste is bovendien een absoluut paradijs voor mensen die houden van zwemmen en snorkelen.

romantische straat tossa de mar plaatsen

Over Tossa de Mar

Tossa de Mar is een Spaanse badplaats welke is gelegen aan de Costa Brava in de provincie Gerona. Tossa de Mar staat er om bekend over een zeer centrale locatie te beschikken op slechts 100 kilometer ten zuiden van de Franse grens en op ongeveer één uur rijden van Barcelona. Tossa de Mar is op zich iets minder toeristisch in vergelijking met het nabijgelegen vakantieoord Lloret de Mar wat er voor heeft gezorgd dat ze veel meer haar authentieke, Spaanse karakter heeft weten te behouden. Dit charmante Catalaanse stadje maakt het mogelijk om op een ontspannende manier te genieten van zon, zee, strand, maar ook heel wat cultuur. Onder het goedkeurend oog van de middeleeuwse burcht van Tossa de Mar kan ook elke cultuurliefhebber hier zijn hart ophalen.

uitzicht kasteel tossa de mar uitstapjes

Uitstapjes & excursies

Zou je graag vanuit Tossa de Mar een aantal uitstapjes of excursies willen ondernemen? In dat geval beschik je op dit vlak over meerdere mogelijkheden. De populairste uitstap die je kan doen is er natuurlijk één naar Barcelona! Deze stad is gelegen op ongeveer 100 kilometer van Tossa de Mar en kan dus perfect worden ingelast in je vakantie als minicitytrip. Een andere interessante locatie in de buurt van Tossa de Mar is het geboortedorp van Dalí, namelijk ‘Figueres’. Een replica van één van de vele bijzondere schilderijen van de populaire Spaanse kunstenaar is hier nog geheel onverwacht het meest populaire souvenir. Ben je wel te vinden voor het ondernemen van een adembenemend mooie autorit? In dat geval is het de moeite waard om de panoramische kustweg te nemen welke je meevoert vanuit Tossa de Mar tot in Sant Feliu de Guíxols. De grillige rotskust is hier nooit ver weg!

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...