All inclusive Playa de las Americas

All inclusive Playa de las Americas

spanje
hotels icon Populair: H10 Las Palmeras, H10 Conquistador & Best Tenerife
aanbieders Wij vergelijken 8 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 299,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Playa de las Americas: de ultieme badplaats

Playa de las Americas is de populairste badplaats van het Canarische eiland Tenerife. Wat deze badplaats zo bijzonder maakt, is het feit dat de plaats helemaal ontworpen is op de tekentafel. Dit wil zeggen dat de badplaats niet authentiek is, maar helemaal ingericht is op de toerist. Je gaat niet naar Playa de las Americas om de schoonheid van de badplaats, maar wel om optimaal tot rust te komen. Het plaatsje biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Omdat Playa de las Americas ontworpen is op de tekentafel, biedt deze badplaats meer dan voldoende faciliteiten voor de toerist. Je vindt hier bijvoorbeeld vele restaurants en bars, maar ook vele verschillende hotels. Zoek je een all inclusive Playa de las Americas, dan hoef je hier niet veel moeite voor te doen.


Playa de las Americas - Informatie

Stranden in Playa de las America stranden

Stranden

Playa de las Americas heeft diverse uitgestrekte, witte stranden. De meeste stranden van Playa de las Americas zijn aangelegd met geïmporteerd zand. Dit zand heeft men uit Afrika gehaald, uit de Saharawoestijn. Het witte zand uit Afrika is gebruikt om het zwarte lavazand van Playa de las Americas te vervangen. Dit zand zie je dan ook nergens meer terug, in ieder geval niet op de stranden van de badplaats.

Een voordeel van het witte zand op de stranden van Playa de las Americas, is dat dit zand lekker koel blijft. Bij zwart lavazand is dit wel anders, want dit zand warmt op door de zon.

Hotels in Playa de las America hotels

Hotels

Wil je een all inclusive Playa de las Americas boeken, dan heb je de keuze uit diverse hotels. Er zijn namelijk meerdere all inclusive hotels in de badplaats te vinden. Enkele all inclusive hotels die je in Playa de las Americas kunt boeken, zijn H10 Las Palmeras, H10 Conquistador, Best Tenerife, Park Club Europe, HD Parque Cristóbal Tenerife, Gala en La Siesta. Door foto’s van deze hotels te bekijken, kom je er vanzelf achter welke all inclusive Playa de las Americas het beste bij jou past.

Zeehonden Playa de las America uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Je hoeft je niet te vervelen als je een all inclusive in Playa de las Americas hebt geboekt. In de badplaats worden namelijk diverse excursies aangeboden. Ten eerste kun je naar Siam Park gaan als je in Playa de las Americas bent. Dit waterpark is een van de grootste waterparken van de wereld.

Ook kun je Loro Parque bezoeken als je in Playa de las Americas op een all inclusive vakantie bent. Dit is een dierentuin waar je ook diverse dierenshows kunt bekijken. Loro Parque en Siam Park horen bij elkaar, dus het is ook mogelijk toegangskaarten voor beide parken te kopen en deze bezoeken met elkaar te combineren.

Tot slot kun je in Playa de las Americas ook snorkelen, duiken, boottochten maken, dolfijnen spotten en het eiland verkennen met een quad, een 4×4 of gewoon in een tourbus.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...