All inclusive Playa de las Americas

All inclusive Playa de las Americas

spanje
hotels icon Populair: H10 Las Palmeras, H10 Conquistador & Best Tenerife
aanbieders Wij vergelijken 8 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 299,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Playa de las Americas: de ultieme badplaats

Playa de las Americas is de populairste badplaats van het Canarische eiland Tenerife. Wat deze badplaats zo bijzonder maakt, is het feit dat de plaats helemaal ontworpen is op de tekentafel. Dit wil zeggen dat de badplaats niet authentiek is, maar helemaal ingericht is op de toerist. Je gaat niet naar Playa de las Americas om de schoonheid van de badplaats, maar wel om optimaal tot rust te komen. Het plaatsje biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Omdat Playa de las Americas ontworpen is op de tekentafel, biedt deze badplaats meer dan voldoende faciliteiten voor de toerist. Je vindt hier bijvoorbeeld vele restaurants en bars, maar ook vele verschillende hotels. Zoek je een all inclusive Playa de las Americas, dan hoef je hier niet veel moeite voor te doen.


Playa de las Americas - Informatie

Stranden in Playa de las Americas stranden

Stranden

Playa de las Americas heeft diverse uitgestrekte, witte stranden. De meeste stranden van Playa de las Americas zijn aangelegd met geïmporteerd zand. Dit zand heeft men uit Afrika gehaald, uit de Saharawoestijn. Het witte zand uit Afrika is gebruikt om het zwarte lavazand van Playa de las Americas te vervangen. Dit zand zie je dan ook nergens meer terug, in ieder geval niet op de stranden van de badplaats.

Een voordeel van het witte zand op de stranden van Playa de las Americas, is dat dit zand lekker koel blijft. Bij zwart lavazand is dit wel anders, want dit zand warmt op door de zon.

Hotels in Playa de las Americas hotels

Hotels

Wil je een all inclusive Playa de las Americas boeken, dan heb je de keuze uit diverse hotels. Er zijn namelijk meerdere all inclusive hotels in de badplaats te vinden. Enkele all inclusive hotels die je in Playa de las Americas kunt boeken, zijn H10 Las Palmeras, H10 Conquistador, Best Tenerife, Park Club Europe, HD Parque Cristóbal Tenerife, Gala en La Siesta. Door foto’s van deze hotels te bekijken, kom je er vanzelf achter welke all inclusive Playa de las Americas het beste bij jou past.

Zeehonden Playa de las Americas uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Je hoeft je niet te vervelen als je een all inclusive in Playa de las Americas hebt geboekt. In de badplaats worden namelijk diverse excursies aangeboden. Ten eerste kun je naar Siam Park gaan als je in Playa de las Americas bent. Dit waterpark is een van de grootste waterparken van de wereld.

Ook kun je Loro Parque bezoeken als je in Playa de las Americas op een all inclusive vakantie bent. Dit is een dierentuin waar je ook diverse dierenshows kunt bekijken. Loro Parque en Siam Park horen bij elkaar, dus het is ook mogelijk toegangskaarten voor beide parken te kopen en deze bezoeken met elkaar te combineren.

Tot slot kun je in Playa de las Americas ook snorkelen, duiken, boottochten maken, dolfijnen spotten en het eiland verkennen met een quad, een 4×4 of gewoon in een tourbus.

Veelgestelde vragen over Playa de las Americas

Tot de best beoordeelde hotels van Playa de las Américas behoort zeker het hotel H10 Conquistador. Dit komt met name door de perfecte ligging en goede service. Maar ook kun je voor kwaliteit terecht bij Parque Cristobal of Gran Oasis Resort.

Playa de las Américas is te bereiken via de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Met een directe vlucht kom je na vier tot vijf uur aan op het vliegveld van Tenerife, Aeropuerto de Tenerife Sur. Wanneer je een vlucht hebt met een tussenstop, kan de vliegtijd langer duren.

Er is vanaf het vliegveld geen bus die stopt bij een halte in Playa de las Américas. Je moet dus vanaf een halte tussen Los Christianos en Costa Adeje uitstappen. Je kunt er tevens voor kiezen om met de taxi of auto te gaan. Dit kost minder tijd, maar je moet wel rekening houden met de drukte en vooraf reserveren.

Je kunt vanuit Playa de las Américas gemakkelijk het strand bereiken en een dagje ontspannen. Ook kun je ervoor kiezen om naar een ander strand te gaan. Bijvoorbeeld het strand bij Los Christianos, Playa de Troya of Playa de la Pinta.

Playa de las Américas staat bekend als de feeststad van Tenerife. Je kunt hier dus goed terecht voor gezelligheid en om te feesten. Mocht je geen feestbeest zijn, dan kun je kiezen om te ontspannen op het strand of juist te gaan sporten en uitrusting te huren.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...